Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@01:52:30 GMT

امیر تتلو؛ چطور از زیر زمین به گرجستان رسید!

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۸۶۰۷

امیر تتلو؛ چطور از زیر زمین به گرجستان رسید!

فرارو- یک کنسرت در تفلیس برگزار شد. شلوغ، بیشتر از حد انتظار. حدود ۶۰۰ نفر جیغ می‌کشیدند. تتلو که فحش می‌داد بیشتر می‌کشیدند.

کنسرت تفلیس جنجالی شد. اینستاگرام پر شد از هشتگ تتلو. هشتگ کنسرت تتلو. هشتگ فحش‌ها رکیک تتلو!

گرجستانی‌ها عصبانی شدند. گفتند: خواننده ایرانی علنی "گل" کشیده. بی‌آبرویی کرده. ما را مسخره کرده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهنگ را لگدمال کرده. اعتراضشان را بردند جلوی سفارت ایران. سفارت هم دست به کار شد، بیانیه داد: که ما هیچ‌کاره‌ایم! این ایرانی‌نمای بی‌تربیت پرونده قضایی داد. حکم زندان دارد. مجوز هم نداشته و ندارد...

هیچ‌کس نپرسید ایرانی‌نمای بی‌مجوز را چرا بار‌ها و بار‌ها نشاندید جلوی دوربین برای مصاحبه. از اخبار ۲۰:۳۰ تا بی بی سی فارسی. از برنامه رضارشیدپور تا تلویزیون‌های اینترنتی. دعوتش کردید این‌جا و آن‌جا. این ور آب و آن ور آب. اگر بی‌تربیت بود چرا انقدر پررنگ شد؟

نگاه اول
گفتند: تتلو را عاصی کردیم. نه؛ تتلو از اول هم عاصی بود. اما تا نرفت پشت بلندگو هرچه از دهانش درآمد هوار نکشید، نفهمیدیم. یا به رویمان نمی‌آوردیم. به رویمان نمی‌آوردیم که او زیرزمینی‌خوان است. بی‌مجوز است. خواننده ملی شد. هنرمند جوان‌پسند. طرفدار جناح سیاسی. مبلغ مذهبی. عالم علوم غیبیه. ملاک حق علیه باطل! همه این بال و پر‌ها را به یک عاصی دادیم.

تتلو اینجا کنسرت نداشت، ولی خیلی بالاتر از کنسرت داشت. مگر خواننده زیرزمینی کم داریم؟ با همه همین قدر مهربانیم؟ از تتلو مؤدب‌تر خیلی‌ست. با همه همین‌قدر منعطفیم؟ یا فقط خل و چل‌ها؟! آن‌ها که وقتش به دردمان می‌خورند؟!

تتلو یک گوشه‌ای با طرفدارانش بغ بغو می‌کرد. بهتر نبود مسیر خودش را می‌رفت؟ انقدر در باغ سبز نمی‌دید؟ این شاخه آن شاخه نمی‌پرید؟

توی زیرزمینش سرک کشیدیم؛ تو بدی، چون خالکوبی داری. خوبی، چون برای امام رضا خوانده‌ای. بدی، چون با دختر‌های بدحجاب عکس داری. خوبی، چون فالوور داری. حالا بیا خالکوبی‌هایت را بپوشان. بیا حجاب تبلیغ کن. بیا تل بزن. بیا تل نزن. بیا صورتت رو رنگ کن. مدافع حقوق حیوانات شو. بیا انتقاد کن.

تتلو فقط یک رپر بود. یکی از همان‌ها که توی شعر بی‌سر و ته هم می‌گویند. فحش هم می‌دهند. یکی از جوان‌های عاصی که به هر شاخه‌ای چنگ می‌زنند.

نگاه دوم
گفتند: این حرف‌ها را همه می‌زنند. چرا تتلو بد شد؟

نه فقط تتلو، هر که می‌گوید بددهن است. به بددهن، میکروفن نمی‌دهند نعره بکشد. ادبیات لجام‌گسیخته جایش استودیو‌های زیرزمینی است. همان‌جا که بود و ما می‌خواستیم نباشد.

البته که "حرف بد، مصلحت آن است که مطلق نزنیم"، اما حکایت بعضی حرف ها، حکایت گل کشیدن در گرجستان است. توی پستو مشکلی نیست. علنی که شد قشقرق می‌شود.

خواننده زیرزمینی
تتلو نه سرسپرده میرحسین بود نه رئیسی. نه طرفدار حجاب بود نه بی‌حجابی. نه مدافع حرم بود نه کافر واجب‌القتل (آن‌طور که حمید رسایی گفته).

یک خواننده بود که یکی از موسیقی‌اش خوشش نمی‌آمد و چند نفر خوششان می‌آمد. یکی طرفدارش نبود، ولی منکر طرفدارانش هم نبود.

خواننده زیرزمینی یا باید شجاعانه مجوز بگیرد. پای خوب و بدش بایستد. یا مصلحت اندیشانه نگیرد. پایش را هم اندازه گلیمش دراز کند.

به تتلو مجوز ندادیم. ولی کاش بازی‌اش هم نمی‌دادیم. سوءاستفاده هم نمی‌کردیم. از زیرزمین نمی‌کشیدیمش روی ناو جنگی. نبردیمش توی کمپین‌های انتخاباتی. برای پست اینستاگرام نمی‌فرستادیمش بازداشت. حکم سنگین نمی‌بریدیم. نامه فدایت شوم نمی‌نوشتیم. نمی‌کوبیدمش توی سر مخالفان. مصاحبه پشت مصاحبه نمی‌گرفتیم. هندوانه زیر بغلش نمی‌گذاشتیم. فراری‌اش نمی‌دادیم. روانی‌اش نمی‌کردیم.

تتلو ایرانی‌نمای بی‌تربیت نبود. یک جوان ایرانی بود که "خواننده زیرزمینی" بود و این "زیرزمین" استعاره‌ای‌ترین حالت حقیقی ممکنش بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: تتلو کنسرت تتلو تفلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۸۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری پلیس با معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس

اعتراض مخالفان علیه لایحه "ماموران خارجی" در مقابل ساختمان پارلمان گرجستان در تفلیس به درگیری با نیروهای پلیس منجر شد که برای متفرق کردن مردم از گاز فلفل، گلوله‌های لاستیکی و ماشین‌ای آبپاش استفاده کرده و تعدادی از معترضان را بازداشت کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، اواخر روز سه‌شنبه، مخالفان قانون «شفافیت نفوذ خارجی» بار دیگر تظاهرات کرده و خیابان روستاولی در مرکز پایتخت که به پارلمان این کشور منتهی می‌شود را مسدود کردند. 

در این رابطه ساختمان پارلمان برای محافظت توسط پلیس محاصره شد. بعد از مدتی، نیروهای ویژه امنیتی برای متفرق کردن معترضان شروع به استفاده از گلوله‌های لاستیکی و ماشین‌های آبپاش  کردند. آنها حتی به سمت جمعیت گاز اشک آور پرتاب کردند. در پاسخ به تهاجم پلیس، معترضان شروع به پرتاب سنگ و بطری به سمت آنها کردند. بدین ترتیب درگیری بین معترضان و نیروهای پلیس و ویژه امنیتی در مجاورت ساختمان پارلمان گرجستان شدت گرفت.

وزارت بهداشت گرجستان بامداد امروز، چهارشنبه، گزارش داد که در جریان اعتراضات شب گذشته سه افسر پلیس  زخمی و در بیمارستان بستری شدند.

با این حال، در بیانیه این وزارتخانه به تعداد افراد آسیب دیده از جمع تظاهرکنندگان مسالمت آمیز و خبرنگاران اشاره‌ای نشده است، اما رسانه‌های محلی گزارش دادند که ده‌ها نفر از مردم نیاز به مراقبت‌های پزشکی پیدا کردند.

همزمان یک شبکه تلویزیونی از بازداشت حداقل 15 نفر از معترضان خبر داد. از جمله لوان خابیشویلی، رئیس حزب مخالف گرجستان "جنبش وحدت ملی" در جریان تجمع اعتراضی در تفلیس، بازداشت شد. جنبش وحدت ملی از وزارت امور داخلی خواسته تا امنیت جسمانی خبیشویلی را تضمین کرده و فوراً او را آزاد کند. عکسی از او منتشر شده که در جریان درگیری با پلیس مجروح شده است.

رئیس جمهور گرجستان خواستار عدم استفاده از زور علیه معترضان شد

علاوه بر این، در بحبوحه این حوادث، سالومه زورابیشویلی، رئیس‌جمهور گرجستان از وزارت امور داخلی این کشور  خواست تا علیه معترضانی که اکنون در تفلیس علیه لایحه عوامل خارجی تظاهرات می‌کنند، از زور استفاده نکند. 

در پیام درخواست زورابیشویلی آمده است: «من از وزیر امور داخلی می‌خواهم که فوراً از پراکنده کردن تظاهرات مسالمت آمیز مردم و استفاده از زور نامتناسب، خشونت علیه جوانانی که با دست خالی در خیابان تجمع کرده‌اند، خودداری کند. من از وکلای عمومی می‌خواهم که فوراً به این مسئله واکنش نشان دهند تا از هرگونه اقدام خشونت آمیز و غیرقانونی نیروهای ویژه علیه مردم جلوگیری شود.»

رئیس جمهور گرجستان همچنین ابراز اطمینان کرد که این تجمع مسالمت آمیز بوده و هیچ گونه تهدیدی برای نظم و امنیت ایجاد نمی کند، اگر نیروهای پلیس از اقدام خشونت آمیز اجتناب کنند.  

کمیته امور حقوقی پارلمان گرجستان روز دوشنبه لایحه قانونی «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم تصویب کرد. در جریان بحث در این باره که 10 ساعت طول کشید، مناظرات داغی بین نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان - گرجستان دموکراتیک" و مخالفان صورت گرفت و به دلیل نقض قوانین، 14 نماینده مخالف از سالن اخراج شدند. 

این لایحه در اولین قرائت در اواسط آوریل به تصویب رسیده بود. 

هنوز تاریخ ارائه این لایحه برای رای گیری در نشست عمومی پارلمان گرجستان اعلام نشده است.

مقابله پلیس با اعتراضات مخالفان دولتی در گرجستانقصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون "عوامل خارجی"گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • تشدید تنش در تفلیس/ پلیس با اشک‌آور معترضان را متفرق می‌کند!
  • درگیری پلیس با معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • پلیس و معترضان گرجستانی در تفلیس درگیر شدند
  • گرجستان با ایجاد بندر خشک کریدور آسیا - اروپا را به هم متصل می‌کند
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟